فرمانده سپاه نینوا استان گلستان با اشاره به رسالت بسیج در انقلاب اسلامی، بر پویایی و سیال بودن این نهاد مردمی تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، سردار سید موسی حسینی در برنامه «نمایش اقتدار ملت بزرگ ایران» که در مصلای وحدت گرگان در حال برگزاری است با اشاره به رسالت بسیج در انقلاب اسلامی، بر پویایی و سیال بودن این نهاد مردمی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه بسیج همواره در پهنه انقلاب اسلامی حضور دارد، افزود: هر چه جلوتر میرویم، شاهد پویایی و سیال بودن بیشتر بسیج هستیم. امروز، نسلی جوان، با انگیزه و مقتدر در میدان حضور دارد.
فرمانده سپاه نینوا با اشاره به نقش بسیج در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، بر آمادگی این نیرو برای دفاع از آرمانهای انقلاب و خدمت به مردم تاکید کرد.
حسینی ضمن تبریک روز ملی گرگان و حماسه ۵ آذر گفت: استان گلستان با تقدیم ۱۴ شهید در این روز، نقش ویژهای در تاریخ انقلاب اسلامی ایفا کرده است.
وی با قدردانی از حضور پرشور بسیجیان، خانوادههای شهدا، ایثارگران، جانبازان، مسئولین و علمای استان، افزود: بسیج نهادی است که از بطن مردم به وجود آمده و مولود انقلاب اسلامی است. امام خمینی(ره) حراست از انقلاب را به همین فرزندان انقلاب سپردند.
حسینی با تاکید بر پویایی و سیال بودن بسیج، گفت: بسیج در تامین نیازهای انقلاب و مواجهه با چالشها، همواره سیال و پویا بوده و امروز نیز نسلی جوان، با انگیزه و مقتدر، ادامه راه پیشکسوتان را خواهند داد.
وی گفت: بسیج یک حرکت درونی است که ضمن توجه به خودسازی و معنویت، در هر جایی که انقلاب اسلامی نیاز داشته باشد، آماده خدمترسانی است.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد